Vacature ervaren inpakker bloemen - Aalsmeer

Ervaren inpakker bloemen - Aalsmeer

Nieuwe collega’s gezocht voor onze verdeelruimte op de bloemenveiling van Aalsmeer

Fleurtiek
Fleurtiek opende haar eerste winkel in 1988 in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Al snel kwamen hier twee winkels op Schiphol bij. Nu levert Fleurtiek dagelijks aan vele zakelijke, maar ook particuliere klanten via haar website. Onder Fleurtiek valt het merk BLOEM! - bloemenzaak.nl. Met vestigingen in Diemen, Amsterdam, Delft, Den Haag en Schiphol. Het hoofdkantoor / bloembinderij van Fleurtiek is gevestigd in Lijnden, daarnaast hebben we een verdeelruimte op de veiling in Aalsmeer.

De functie
Als inpakker ben je verantwoordelijk voor het hele proces; van het klaarmaken van de bloemen naar onze winkels toe, het verdelen, schoonmaken, op water zetten van de bloemen en inhoezen van de juiste hoeveelheid bloemen. Er worden ook eenvoudige boeketten gemaakt.

Parttime/Fulltime
Wij zijn op zoek naar parttime inpakkers. Je werkt over het algemeen van 08.30-15.30 uur. Wij vragen vaste beschikbaarheid op maandag, woensdag en vrijdag.

Wat verwachten wij van jou?
Je houdt van een uitdaging, aanpakken en bent een energieke persoonlijkheid. Je bent flexibel beschikbaar en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt ervaring met het inpakken van bloemen en feeling met het product bloemen. Bij voorkeur per direct beschikbaar.

Fleurtiek voor jou
Wij bieden je een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een enthousiast team in een gezellige informele sfeer. Een marktconform salaris.

Interesse?
Bij het selecteren van de juiste collega is je ervaring van groot belang. Een goede en duidelijke motivatie en CV zijn voor ons redenen om je uit te nodigen op gesprek. Zie jij jezelf al werken bij ons, heb jij interesse in deze leuke afwisselende baan en voldoe jij aan het profiel?  Schroom dan niet en neem contact op met Celine Vrolijk. E-mail je CV met bijbehorende motivatie naar cvk@fleurtiek.nl. Heb je nog vragen of wil je Celine Vrolijk graag even persoonlijk spreken dan kan je bellen op telefoonnummer 020 659 21 01

Indien geen recente werkervaring met inpakken met bloemen of op de bloemenveiling worden sollicitaties niet verder in behandeling genomen. 

Bekijk hier onze andere vacatures