Vacature Chauffeur / Bloemenbezorger - Regio Amsterdam (Fulltime)


Nieuwe collega's gezocht, energieke bezorgers met een goede stratenkennis van Amsterdam en omstreken.


Fleurtiek
Fleurtiek opende haar eerste winkel in 1988 in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Al snel kwamen hier twee winkels op Schiphol bij. Nu levert Fleurtiek dagelijks aan vele zakelijke, maar ook particuliere klanten via haar website. Onder Fleurtiek valt het merk BLOEM! - bloemenzaak.nl. Met vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag en Schiphol. Het hoofdkantoor / bloembinderij van Fleurtiek is gevestigd in Lijnden, daarnaast hebben we een verdeelruimte op de veiling in Aalsmeer.

De functie
Als chauffeur/bezorger ben je verantwoordelijk voor het hele proces van het inladen van de bloemen op de veiling tot aan de levering bij de klant of een van onze winkels. Je zorgt voor het plannen van de meest efficiënte route, en houdt rekening met gewenste bezorgtijden van onze klanten. Je bezorgt standaard met een glimlach, iedereen is altijd nieuwsgierig voor wie of van wie de bloemen zijn. Je begint je dienst op ons hoofdkantoor in Lijnden (vlakbij Badhoevedorp-Amsterdam).

Fulltime
Wij zijn op zoek naar fulltime bloemenbezorgers.
Fulttime vragen wij vaste beschikbaarheid op maandag, dinsdag of donderdag, woensdag, vrijdag en vast op zaterdag.

Wat verwachten wij van jou?
Je bezit over goede stratenkennis van Amsterdam en omstreken. Je beschikt over rijbewijs B en hebt al ervaring als chauffeur/bezorger. Je houdt van een uitdaging, aanpakken en bent een energieke en representatieve persoonlijkheid. Je bent flexibel beschikbaar en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur per direct beschikbaar.

Fleurtiek voor jou
Wij bieden je een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een enthousiast team in een gezellige informele sfeer. Een marktconform salaris.

Interesse?
Bij het selecteren van de juiste collega is je ervaring van groot belang. Een goede en duidelijke motivatie en CV zijn voor ons redenen om je uit te nodigen op gesprek. Zie jij jezelf al werken bij ons, heb jij interesse in deze leuke afwisselende baan en voldoe jij aan het profiel?  Schroom dan niet en neem contact op met Celine Vrolijk. E-mail je CV met bijbehorende motivatie naar cvk@fleurtiek.nl. Heb je nog vragen of wil je Celine Vrolijk graag even persoonlijk spreken dan kan je bellen op telefoonnummer 020 659 21 01

Bekijk hier onze andere vacatures