Vacature Bloemist / Bloembinder (parttime / fulltime) - diverse locaties


Nieuwe collega's gezocht, enthousiaste en creatieve ervaren bloemisten/bloembinders.


Fleurtiek
Fleurtiek opende haar eerste winkel in 1988 in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Al snel kwamen hier twee winkels op Schiphol bij. Nu levert Fleurtiek dagelijks aan vele zakelijke, maar ook particuliere klanten via haar website. Onder Fleurtiek valt het merk BLOEM! - bloemenzaak.nl. Met vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag en Schiphol. Het hoofdkantoor / bloembinderij van Fleurtiek is gevestigd in Lijnden.

De functie
Als bloemist maak jij creatieve boeketten / bloemstukken voor onze klanten. En adviseert in de winkels de klanten omtrent bloemenkeuze en andere producten.

Parttime/Fulltime
Wij zijn op zoek naar zowel parttime als fulltime bloembinders.

Wat verwachten wij van jou?
Je bezit over een pro actieve houding en vindt het leuk om actief klanten te helpen en adviseren en hebt een representatieve en open uitstraling. Een afgeronde opleiding of cursus in de bloemenbranche én werkervaring in een bloemenwinkel is een vereiste. Je hebt goede mondelinge communicatie vaardigheden in zowel de Nederlandse en Engelse taal. Je beschikt over flexibele beschikbaarheid en bent bereid om ook in het weekend te werken. Afhankelijk van de locatie werk je soms ook in de avond.

Fleurtiek voor jou
Wij bieden je een leuke afwisselende baan met veel creativiteit en klantencontact in een dynamische omgeving. Bij Fleurtiek kom je terecht in een familiebedrijf met een jong en enthousiast team en een gezellige informele sfeer. Een marktconform salaris.

Interesse?
Bij het selecteren van de juiste collega zijn je opleiding en ervaring van groot belang. Een goede en duidelijke motivatie en CV zijn voor ons redenen om je uit te nodigen op gesprek. Sollicitaties zonder opleiding of ervaring in de bloemen zullen wij niet in behandeling nemen.

Zie jij jezelf al werken op deze dynamische locatie, heb jij interesse in deze leuke afwisselende baan en voldoe jij aan het profiel? Schroom dan niet en neem contact op met Celine Vrolijk. E-mail je CV met bijbehorende motivatie naar cvk@fleurtiek.nl. Heb je nog vragen of wil je Celine Vrolijk graag even persoonlijk spreken dan kan je bellen op telefoonnummer 020 659 21 01

Bekijk hier onze andere vacatures