Bedankt voor uw aankoop!

Boeket Bont Wij vinden het fijn dat uw bestelling goed is aangekomen. Wellicht heeft u het als cadeautje van iemand ontvangen. Reden te meer om er voor te zorgen dat uw boeket er goed bij blijft staan. Daarom hebben we enkele verzorgingstips voor u op een rijtje gezet. Met deze tips kunt u de levensduur van uw bloemen verlengen en kunt u zo lang mogelijk genieten van het boeket.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen (klantenservice@fleurtiek.nl).
 
Wat te doen wanneer u bloemen binnen krijgt?
 
1 Snij de stelen schuin af. Ongeveer 3 tot 10 centimeter. Hierbij moet u een scherp mesje gebruiken. Gebruik geen schaar. Deze kunnen de vaten in de steel dicht drukken.
 
2 Verwijder zoveel mogelijk bladeren aan de onderkant van de stelen, zodat er geen bladeren in het water staan. Let op, dat u de steel niet te veel beschadigd.
 
3 Voeg de inhoud van het zakje bijgeleverde bloemenvoeding toe aan een vaas met lauw water. De vaas moet goed schoon zijn!
 
4 De bloemen kunnen nu in het water. Zet nieuwe bloemen niet bij oude bloemen, want dit kan de levensduur van uw bloemen verkorten. Ook moeten de bloemen voldoende ruimte hebben in de vaas.
 
5 Kies de juiste plek voor uw bloemen. Vermijd zo veel mogelijk plekken waar de bloemen op de tocht of in de volle zon staan. Zet de bloemen ook niet in de buurt van de kachel of bij rijpend fruit. Al deze punten hebben invloed op de levensduur van uw bloemen.
 
6 Hou het boeket goed bij. Sommige bloemen zijn eerder uitgebloeid dan anderen. Verwijder deze. Zij kunnen namelijk de bloei van de rest van de bloemen belemmeren.