Kerstboom huren

Bij ons kunt u prachtige zijde kerstbomen huren voor uw kantoorruimte, receptie of kantine. Al jarenlang verzorgen we bij kantoren, hotels en winkel de kerstdecoratie.

Kerstboom huren voor kantoor

Kerstboom huren

Al vele jaren verhuren wij kerstbomen aan bedrijven voor kantoor, entree, kantine en zelfs hotels en winkelruimtes. Bij verhuur van een kerstboom verzorgen wij meestal de complete decoratie van de boom.

Veel bedrijven huren bij ons mooie zijde kunstkerstbomen. Een voordeel van zijde kerstbomen is dat de bomen in de fabriek al brandvertragend zijn geïmpregneerd en gecertificeerd.

Als u de kerstboom niet alleen wilt huren, maar ook wilt laten decoreren, dan zullen wij in nauw overleg met u bespreken hoe de bomen gedecoreerd moeten worden. Hierbij kunt u denken aan de soort verlichting, de kleur ballen en andere decoratie, sneeuwvlokken en hoe u de standaard van de boom afgedekt wilt hebben bijvoorbeeld een sneeuwdeken, mand of pot.

De kerstbomen worden geplaatst en opgehaald op een met u afgesproken datum. Het plaatsen is mogelijk vanaf eind november en het ophalen zal begin januari plaatsvinden.

De prijs van een kerstboom huren hangt af van de soort en hoogte kerstboom van een kerstboom en welke decoratie u wenst. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier om geheel vrijblijvend een afspraak te maken of neem telefonisch contact op 020 – 659 2101.

kerstboom goud rood huren

kerstboom huren voor bij de receptie

Kerstboom huren voor hotels