Kerstgeschenken

"Relatiegeschenken voor ieder budget."

Het is het einde van het jaar en u wilt graag u medewerkers en relaties bedanken voor hun inzet. Maar wat geeft u ze? Fleurtiek heeft voor ieder budget en voor iedere doelgroep een passend geschenk. 

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste geschenk. In onze webwinkel kunt u een selectie vinden van onze kerstgeschenken. Klik hierom te bekijken.

Uiteraard kunnen wij ook in overleg met u een op maat gemaakt kerstgeschenk samenstellen. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons via 020-6592101 of vul hier online het contactformulier in. 

Wij kunnen uw kerstgeschenk door de gehele benelux binnen 24 uur bezorgen. Hiervoor maken wij gebruik van een in bloemen en andere kwetsbare producten gespecialiseerde bezorgdienst. Uiteraard hoeft u niet voor ieder adres een bestelling op onze website te plaatsen. U kunt ons een adressenbestand sturen en wij zorgen voor de rest.

Naast de selectie met kerstgeschenken kunt u uiteraard ook kijken in de andere categorieën op onze website met relatiegeschenken, zoals kerstbomen, kerststukken, kerstboeketten, wijnen en port en champagnes.

 
Kerstgeschenk bestellen Relatiegeschenk Geschenk kerst