Kerstboom bestellen

Wij leveren zowel zijde kunstkerstbomen als echte Nordmann kerstbomen. Deze kerstbomen kunnen beide brandvertragend worden geïmpregneerd. En kunnen door ons worden gedecoreerd. Wij bieden de mogelijkheid om kerstbomen te kopen of om kunstkerstbomen te huren.

  


 

Kerstboom bestellenEenvoudig een kerstboom voor op kantoor bestellen. Wij hebben jarenlange ervaring met kerstdecoratie op kantoor. Wij adviseren u graag omtrent de kerstdecoratie en brengen u vrijblijvend een offerte uit.

Bekijk hier de voorbeelden >

  Kerstboom huren  

Kerstboom huren

 Diverse kerstbomen

 Kerstboom laten decoreren

 Scherp bezorgtarief door heel NL

 Vrijblijvend offerteadvies

Gratis kerst advies kantoor

 


 

Zijde kerstbomen

Wanneer u uw kantooruimte, receptie of entree wilt voorzien van mooie zijde kunstkerstbomen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren bij veel bedrijven in de kerstperiode compleet gedecoreerde zijde kerstbomen. Een voordeel van zijde kunstkerstbomen is dat de bomen standaard al af fabriek brandvertragend zijn geïmpregneerd. Hiervan kunnen wij een certificaat verstrekken.

Wij bieden de mogelijkheid om zijde kerstbomen te huren waarbij u jaarlijks kunt aangeven of u er gebruik van wenst te maken. Tevens kunt u jaarlijks aangeven in welke kleur (en) u wenst dat de kerstbomen worden gedecoreerd. Onze gedecoreerde bomen worden vol geleverd: met echte ballen, verlichting, sneeuwvlokken en decoratie. Daarnaast zullen wij de kerstboom zo decoreren dat de standaard van de kerstboom niet zichtbaar is. Hiervoor maken wij bijvoorbeeld gebruik van luxe manden en sneeuwdeken. Wij kunnen de zijde kerstboom komen plaatsen vanaf eind november en komen begin januari bij u langs om de kerstboom weer op te halen. Uiteraard kunnen hierover specifieke afspraken worden gemaakt.

Wij mogen jaarlijks bij vele bedrijven terugkomen omdat deze zeer tevreden zijn met onze gedecoreerde kerstbomen.

Uiteraard behoort ook het kopen van zijde kunstkerstbomen bij ons tot de mogelijkheden.

Maak gebruik van ons contactformulier om een geheel vrijblijvende offerte op te vragen.

 


 

Nordmann kerstbomen

In tegenstelling tot de gewone kerstboom is de Nordmann spar wat trager in zijn groei. Zo heeft de Nordmann kerstboom voldoende tijd gehad om te werken aan o.a. zijn volle en evenwichtige takkengestel, breedte en glans van zijn naalden.

De voordelen van onze Nordmann bomen op een rij: - Tonende en volle boom - Naalden vallen niet tot nauwlijks uit - Mooie verdeling in de takken

De Nordmann kerstbomen kunnen brandwerend worden geimpregneerd. Hiervan verstrekken wij een certificaat. Wilt u direct een kerstboom bestellen? Ga dan naar de categorie Kerstbomen in onze webshop. Via onze webshop kunt tevens aangeven of u wilt dat wij de kerstboom komen decoreren en in welke kleur u dat eventueel wilt.

TIP: Bent u zoek naar een uniek relatiegeschenk? Dan is een kerstboom een erg origineel geschenk! Wij kunnen een kerstboom volledig naar u wensen samen stellen en op ieder gewenst adres in Nederland bezorgen. Neem hiervoor contact met ons voor een aanbod op maat.

Uiteraard kunnen wij de Nordmann kerstbomen compleet gedecoreerd leveren. Heeft u speciale wensen of wilt u graag een offerte ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor ook ons contactformulier gebruiken.