Interieurbeplanting, beplanting voor kantoor

Planten op kantoor hebben een positieve uitwerking op uw medewerkers, dat behoeft geen verdere uitleg. Wij helpen u met de uitvoering van uw plannen omtrent interieurbeplanting! Wij hebben de kennis en expertise in huis om u uitgebreid te adviseren over planten op kantoor. Wij zitten gevestigd in omgeving Hoofddorp, Schiphol en Diemen, maar wij doen landelijk interieurbeplanting!

 

Waarom planten

Planten op kantoor zien er natuurlijk niet alleen erg sfeervol uit, maar hebben ook een positief effect op uw medewerkers. Verscheidene studies wijzen dit uit. Interieurbeplanting geeft het kantoor een luxe uitstraling en dit is natuurlijk vooral wenselijk als u regelmatig klanten ontvangt op kantoor.

Voordelen van planten

Positief bedrijfsbeeld

Professioneel onderhoud

Betere luchtkwaliteit

Offerte bloemenabonnement aanvragen

 

Onderhoud beplanting

Wij bieden na plaatsing ook een onderhoudscontract aan. Met dit contract komen wij maandelijks langs om de planten te verzorgen en eventueel te vervangen. Wij zorgen voor het bijvullen van het waterreservoir, het toedienen van voedingsstoffen, het verwijderen van gele bladeren en het opbinden van de planten. We controleren op insecten en bestrijden deze waar nodig. Ook snoeien wij de planten voor de vormgeving en groeicorrecties. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar de planten! Het is natuurlijk ook mogelijk de planten tussendoor te vervangen, zodat u regelmatig een verrassend plantenarrangement heeft staan. Dit contract is uiteraard niet verplicht!

Advies op maat

Wij komen vanuit Amsterdam bij u op kantoor langs om u te adviseren over welke planten u het beste kunt plaatsen en waar in kantoor ze het beste kunnen komen. We houden daarbij zowel rekening met de uitstraling van het kantoor als de gezondheid van de plant omtrent lichtinval, tocht, enz. Op die manier heeft u maximaal plezier van uw plantenarrangement! De planten en potten worden uitgezocht op basis van uw wensen en huidige kantoorinrichting. Wij hebben een zeer breed en uiteenlopend assortiment.

Hydrocultuur

Fleurtiek maakt gebruik van onder andere hydrocultuur als beplantingssysteem. Hierbij groeien de planten op kleikorrels in plaats van in potgrond. Dit is modern, kostenbesparend, duurzaam, praktisch en bovendien decoratief! Natuurlijk is het ook mogelijk om de planten gewoon in potgrond te zetten.

Voorbeelden of referenties van interieurbeplanting?

Voorbeelden van interieurbeplanting vindt u op deze pagina, de referenties van kantoorbeplanting kunt u vinden op deze pagina.

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord over interieurbeplanting?

Wellicht kunt u uw antwoord vinden tussen de Veelgestelde Vragen of bel met onze klantenservice voor vragen/advies: 020 659 21 01