Nieuw Assortiment, Zelfde Kwaliteit   Productweergave Sterk Verbeterd   Eenvoudig Extra Toevoegen


Net als de website is ook het assortiment van Fleurtiek volledig vernieuwd. Wij hanteren echter nog steeds dezelfde maatstaven als vanouds, dit betekent dat de kwaliteit van onze bloemstukken en boeketten nog steeds perfect is! Onze bloemen komen nog steeds elke dag vers van de veiling en zijn voor een groot deel duurzaam geteeld! Kortom: nog steeds prima kwaliteit bloemen, alleen in een nieuwe schikking!

 


Doordat ons assortiment drastisch veranderd is zijn alle producten voorzien van nieuwe afbeeldingen. Bij elk product zijn nu meerdere afbeeldingen te zien en ze zijn ook een stuk duidelijker dan voorheen. De boeketten zijn op meerdere aangezichten gefotografeerd en de afbeeldingen zijn sterk uit te vergroten. Op deze manier is het voor u nog duidelijker wat u besteld.

 


Het is altijd al mogelijk geweest om extra's bij de boeketten te bestellen, maar wij merkten dat voorheen onduidelijk was hoe dit werkte en dat het vaak mis ging. Vandaar dat wij hebben besloten om ons assortiment extra's aan te passen en uit te breiden. Het bestelproces is ook een stuk simpeler, bij elk product is onmiddellijk te zien welke extra's bijbesteld kunnen worden en wat de nieuwe waarde van uw bestelling wordt.

Gemakkelijk Een Kaartje Uitzoeken   Afrekenen Sneller En Eenvoudiger  


Een boeket zonder kaartje is amper compleet. Wij hebben een geheel nieuw assortiment met kaartjes voor elke gelegenheid. Deze zijn, net als de extra's, zeer eenvoudig bij te bestellen. Laat met onze kaartjes weten van wie het prachtige boeket afkomstig is. De kaartjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, vrolijk gekleurd, voor elke gelegenheid en zeer scherp geprijsd!

 


Ook het afrekenen is veranderd en verbeterd! Het aantal stappen is gereduceerd en alle gegevens die ingevuld moeten worden zijn overzichtelijk op één pagina te vinden. Op die manier is het voor u simpeler om te bestellen en gemakkelijker om te controleren of alle gegevens die u heeft ingevuld juist zijn. Het bestelproces is dus eenvoudiger en gaat nog sneller. Uiteraard kunt u bij ons uw bestelling via een factuur of via ideal of creditcard betalen.