Routebeschrijving

Voor als u met de auto naar ons hoofdkantoor wilt:
Vanuit Amsterdam
Neem de A10 richting Den Haag. Volg op het knooppunt de nieuwe meer de A4 richting Den Haag. Neem na ca. 2,8 km afslag Badhoevedorp/Lijnden/Amsterdam-Osdorp (afslag 7). Neem op de rotonde de tweede afslag en volg aanwijzingen Lijnden/Amsterdam-Osdorp S106. U bevindt zich nu op de Amsterdamse baan. Bij de volgende rotonde neemt u de tweede afslag naar de Londonse straat. Ga na ca. 250 m (aan het einde van de straat) rechtsaf. Hierna gaat na ca. 100 m de eerste staat linksaf. U bevindt zich nu in de Frankfurtstraat. U vindt ons in het laatste bedrijfspand aan uw linkerhand (nummer 25-27).

Vanuit Utrecht
Neem de A2 richting Amsterdam, volg bij knooppunt Holendrecht de A9 richting Amstelveen. Neem na ca. 15 km afslag Badhoevedorp/Lijnden/Amsterdam-Osdorp (afslag 7). Neem op de rotonde de tweede afslag en volg aanwijzingen Lijnden/Amsterdam-Osdorp S106. U bevindt zich nu op de Amsterdamse baan. Bij de volgende rotonde neemt u de tweede afslag naar de Londonse straat. Ga na ca. 250 m (aan het einde van de straat) rechtsaf. Hierna gaat na ca. 100 m de eerste staat linksaf. U bevindt zich nu in de Frankfurtstraat. U vindt ons in het laatste bedrijfspand aan uw linkerhand (nummer 25-27).

Vanuit Den Haag
Neem de A4 richting Amsterdam. Volg op het knooppunt Prins Clausplein de A4 richting Amsterdam. Volg na ca. 42 km op knooppunt Badhoevedorp de A9 richting Haarlem. Neem afslag Badhoevedorp/Lijnden/Amsterdam-Osdorp (afslag 7). Neem op de rotonde de tweede afslag en volg aanwijzingen Lijnden/Amsterdam-Osdorp S106. U bevindt zich nu op de Amsterdamse baan. Bij de volgende rotonde neemt u de tweede afslag naar de Londonse straat. Ga na ca. 250 m (aan het einde van de straat) rechtsaf. Hierna gaat na ca. 100 m de eerste staat linksaf. U bevindt zich nu in de Frankfurtstraat. U vindt ons in het laatste bedrijfspand aan uw linkerhand (nummer 25-27).

Vanuit Haarlem
Neem vanaf de A9 richting Amstelveen afslag 7 Badhoevedorp/Lijnden/Amsterdam-Osdorp. Ga na ca. 400 m linksaf op de rotonde en volg de aanwijzingen richting Lijnden/Amsterdam-Osdorp S106. Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag. U bevindt zich nu op de Amsterdamse baan. Bij de volgende rotonde neemt u de tweede afslag naar de Londonse straat. Ga na ca. 250 m (aan het einde van de straat) rechtsaf. Hierna gaat na ca. 100 m de eerste staat linksaf. U bevindt zich nu in de Frankfurtstraat. U vindt ons in het laatste bedrijfspand aan uw linkerhand (nummer 25-27).
 
Met het openbaar vervoer:
Vanaf Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Lelylaan
Tram 1 (richting Osdorp) tot het eindpunt (Matterhorn) nemen en dan is het nog een kwartiertje lopen.

Vanaf Amsterdam Sloterdijk
Metro 50 richting Gein nemen, uitstappen op station Lelylaan en daar tram 1 richting Osdorp nemen tot het eindpunt Matterhorn. Vandaar is het nog een kwartiertje lopen.

Als u uit de tram stapt rechtdoor over het schelpjespad, links aanhouden en aan het eind linksaf en oversteken. Rechtdoor over het fietspad omhoog, de brug over en dan aan de andere kant links met de trap naar beneden. Onderaan de trap linksaf en dan aan het eind van het fietspad wederom linksaf onder de brug door. Je loopt nu op de dijk met links het business park en rechts een aantal huizen. Aan uw linkerhand zit na 100 meter een trap, neem die naar beneden en volg het pad langs het water. Na 300 meter de tweede trap aan uw linkerhand omhoog nemen en dan zit Fleurtiek meteen rechts.