Fleurop

Fleurtiek is al meer dan 25 jaar een Fleuropbloemist. Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. Uiteraard stellen wij zelf ook zo hoog mogelijke kwaliteitseisen aan onze producten, dus u kunt er zeker van zijn dat u bij ons alleen de beste en mooiste bloemen krijgt.   Fleurop  
 
 
Wat is Fleurop?
Fleurop Interflora Nederland is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn ruim 1.250 bloemisten aangesloten bij Fleurop, waaronder Fleurtiek. Wereldwijd zijn dat er 50.000 verdeeld over ruim 150 landen! Omdat Fleurop kwaliteitseisen aan haar bloemisten stelt geeft de Fleurop bloemist u ook extra kwaliteit en service.
 
Waarom Fleurop?  
 
- Landelijk en wereldwijd netwerk van bloemisten. 
Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 150 landen! Per jaar bezorgt Fleurop 25 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop met haar ruim 1.250 leden een landelijke dekking.
- Symbool voor kwaliteit.
- In Nederland herkent u de aangesloten bloemistaan het Fleuropvignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.
- Wij de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 7 dagen versheidgarantie.
- Wij hebben een snelle en betrouwbare bezorgservice. Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen). Wanneer u voor 17.00 uur besteld bezorgen wij de volgende dag.