Bloemenservice Schiphol

Bent u verhinderd om iemand te verwelkomen op Schiphol? Geen probleem! Wij heten uw relatie van harte welkom met een bloemetje, ballonnen of een andere attentie. Dit kan in de aankomsthal, maar ons personeel beschikt ook over speciale passen waarmee ze achter de douane, meteen bij de gate, uw relatie kunnen opwachten.
 
Wij staan ook klaar om iemand een prettige en voorspoedige reis te wensen door middel van bloemen of een andere attentie! Dit kan bij zowel de incheckbalie als de gate.
 
Voor unieke marketingacties zijn wij ook beschikbaar! Niets is ons te gek! We geven u een klein voorbeeld van een leuke actie die wij uitvoerden op Schiphol. Wij leverden 100.000 tulpen, welke mooi verpakt zaten in een hoes met een kaartje eraan. 10.000 bossen werden in totaal weggegeven aan aankomende passagiers door onze bloemenmeisjes. Reizigers werden onthaald in de aankomsthal als een beroemdheid en reageerden dan ook erg enthousiast op deze ludieke actie. Wij voerden deze actie uit in opdracht van Schiphol. Een dergelijke actie is voor uw bedrijf ook mogelijk!
 
Wilt u meer informatie over deze unieke en attente service? Neem gerust contact op met onze klantenservice op 020 – 6592101 of via klantenservice@fleurtiek.nl
 
Iemand verwelkomen met bloemen. Bloemenservice van Fleurtiek Bloemenservice, een tevreden klant