Betaalmethoden

Fleurtiek biedt verschillende opties om uw producten af te rekenen. Alle betalingen gaan via een beveiligde HTTPS verbinding. Via een HTTPS verbinding worden gegevens gecodeerd verstuurd en op die manier wordt het onmogelijk voor buitenstaanders om de gegevens te verkrijgen. Op die manier garanderen wij een veilige betaling.

 
U kunt bij ons op één van de volgende manieren betalen:
 
  iDEAL

Hiermee rekent u de bestelling meteen af via uw bank. Uw logt in op uw account bij uw bank en binnen de omgeving van uw eigen bank doorloopt u enkele stappen om de betaling te voltooien. Na betaling komt u weer terug op de site van Fleurtiek om de bestelling te voltooien.
 
  Creditcard

Wij accepteren betalingen via creditcards van VISA en Mastercard. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen en wij handelen  de betaling verder af met de creditcardmaatschappij. Op alle betalingen zijn de voorwaarden van uw creditcardmaatschappij van toepassing.
 
  Factuurbasis

Dit is een speciale mogelijkheid die wij hebben voor bedrijven. Heeft u interesse in een bedrijfsaccount? Neem contact op met onze klantenservice op 020 6592101 of stuur ons een e-mail.