Het Bedrijf

Fleurtiek, Het Bedrijf
 

Het familiebedrijf Fleurtiek is opgericht in 1988. Fleurtiek vindt zijn oorsprong in een bloemenwinkel in Amsterdam en is uitgebouwd tot een bedrijf met meer dan 35 medewerkers die 7 dagen per week voor onze klanten klaar staan.  Wij bouwen op jarenlange ervaring en een goede reputatie. Vooral in de regio Amsterdam, waar wij al lange tijd voor veel bedrijven bloemenabonnementen en de interieurbeplanting verzorgen.

Fleurtiek voorziet de zakelijke markt al sinds 1988 van relatiebloemwerk, relatiegeschenken en de eerder genoemde bloemenabonnementen en interieurbeplanting. Fleurtiek wordt hierbij alom gewaardeerd door de betrouwbare service.

Fleurtiek staat ook bekend om de goede kwaliteit van de bloemen die geleverd wordt. Dagelijks komen onze bloemen vers van de veiling en van geselecteerde kwekers. Doordat Fleurtiek zo veel verschillende activiteiten ontplooit worden de bloemen grootschalig ingekocht tegen zeer scherpe prijzen.

Wij hebben ook onze eigen groothandel: Flowers & Bulbs. Hier vandaan bevoorraden wij geselecteerde bloemisten en souvenirwinkels. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Lijnden, omgeving Hoofddorp en Schiphol, alwaar onze bloembinderij, klantenservice en administratie gevestigd zit. Doordat al deze activiteiten onder één dak plaatsvinden, kunnen wij optimale kwaliteit en perfecte service verlenen.

Onder het merk Fleurtiek heeft Fleurtiek een bloemenwinkel in aankomsthal 3 op Schiphol. Deze winkel kent een ruim assortiment aan onder andere verse boeketten, ballonnen, souvenirartikelen, bloembollen en planten. Ook worden hier het hele jaar door tulpen verkocht.

Onder Fleurtiek valt ook het winkelconcept BLOEM! Een trendy moderne bloemenwinkel, waarbij bloemen dagelijks vers worden ingekocht. Daarnaast staat BLOEM! voor sterke verse boeketten, ook voor eerlijk en duurzaam ingekochte bloemen. Bloemenwinkel BLOEM! is te vinden op Schiphol Plaza in Aankomsthal 4, winkelcentrum Amsterdam Oostpoort, Den Haag CS en Station Delft.

Vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure aan, voor meer informatie.

Fleurtiek Brochure