Bloemenabonnement? Verse bloemen op kantoor met Fleurtiek

Wij bieden de mogelijkheid om uw kantoor- of bedrijfspand op te fleuren met een bloemenabonnement! Dit houdt in dat wij eenmaal per week bij u op de stoep staan om alle bloemen in het pand te vervangen voor verse bloemen en schone leenvazen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een frisse uitstraling van uw kantoor!

Bloemenabonnement

Verse bloemen op kantoor geven een luxe uitstraling en scheppen een fijne sfeer voor uw medewerkers. Uw medewerkers zullen het zeker waarderen en er productiever door worden. Studies wijzen uit dat bloemen en groen op kantoor zelfs het ziekteverzuim terugdringt.


Offerte bloemenabonnement aanvragen

De voordelen

Wekelijks verse bloemen

Afwisselen in stijl

Scherp bezorgtarief

Facturatie achteraf

Offerte bloemenabonnement aanvragen

 

Persoonlijke voorkeuren

Tijdens ons eerste bezoek bespreken wij de opties en geven wij u advies omtrent plaatsing binnen het kantoor. Hierbij letten wij ook op de huisstijl binnen uw kantoor, zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de kleuren in het boeket. Wij houden ook rekening met de verandering van seizoenen en de laatste trends. Natuurlijk worden uw persoonlijke wensen ook meegenomen in de uitvoering van de boeketten. Er is altijd wel een stijl die bij uw bedrijf past!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, omgeving Schiphol en Hoofddorp, maar wij bieden deze service door heel Nederland!

Wisselende stijlen

Ook voor verschillende gelegenheden staan wij voor u klaar! Tijdens kerst brengen wij bijvoorbeeld uw bedrijf, en dus de medewerkers, in de kerstsfeer en met Pasen komt het hele kantoor in de lentestemming met onze voorjaarsboeketten. Uiteraard is het mogelijk om de boeketten aan de seizoenen aan te passen.

U kunt bij ons overigens altijd wisselen in kleur, samenstelling, stijl en vaas.

Bloemen verversen

Wij verversen de bloemen doorgaans op maandagochtend, maar andere dagen zijn bespreekbaar. Ook als u tussendoor nog een keer de bloemen ververst wilt hebben is dit een optie. Wij hanteren een zeer scherp bezorgtarief.

Facturatie gebeurt altijd achteraf. Eén keer per maand krijgt u vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam een correct overzicht van de bloemen die door de maand heen geleverd zijn. Mocht er iets niet kloppen, neem dan contact met ons op!

Voorbeelden of referenties van een bloemenabonnement?

Voorbeelden van bloemenabonnementen vindt u op deze pagina, de referenties kunt u vinden op deze pagina.

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord over een bloemenabonnement?

Wellicht kunt u uw antwoord vinden tussen de Veelgestelde Vragen of bel met onze klantenservice voor vragen/advies: 020 659 21 01